Участь у науково-практичному семінарі

З 15 по 18 жовтня 2019 року на базі медично-реабілітаційного центру «Кремінці» МВС (с. Татарів Івано-Франківська обл.) відбувся науково-практичний семінар на тему: «Удосконалення методик проведення вибухотехнічних експертиз, розроблення довідників та методів дослідження».
Даний науково-практичний семінар був присвячений ознайомленню з практичним досвідом роботи фахівців під час проведення судової експертизи за експертною спеціальністю «Дослідження вибухових пристроїв, слідів та обставин вибуху», проводився обмін досвідом та обговорення, що стосується розроблення необхідних довідників і методів дослідження, які недостатньо висвітлені у довідковій та методичній літературі.
У заході прийняло участь 29 працівників підрозділів Експертної служби МВС за напрямом судової вибухотехнічної експертизи та представники інших відомств, серед яких проходили навчання два працівники Сумського НДЕКЦ МВС.
Від імені Сумського НДЕКЦ МВС висловлюємо вдячність організаторам зустрічі за професіоналізм та злагодженість. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!