Купівля автівки має бути безпечною!

На період карантину, задля безпеки громадян та з метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції, територіальні сервісні центри МВС (ТСЦ), в яких проводиться реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, працюють в обмеженому режимі. У зв’язку з цим довірливі автолюбителі можуть потрапити у шахрайську схему, де зловмисники пропонують «солодкі» ціни на машини, які продають по договору купівлі-продажу або за довіреністю. Водночас дане авто може бути в розшуку, зі зміненими номерами кузова та двигуна, з підробленими документами! Запам’ятайте, що нотаріус не дасть повної перевірки транспортного засобу  по всім базам, а також не зробить експертизу номерів кузова та двигуна!

Будьте обачними та пам’ятайте — покупку авто можна відкласти на потім, долучивши до перевірки експертів Сумського НДЕКЦ МВС які постійно стоять на захисті прав та інтересів громадян!

Бажаєте щоб процедура переоформлення авто пройшла бездоганно та відповідала всім діючим нормам законодавства України? Зверніться до команди професіоналів, експертів Сумського НДЕКЦ МВС, які проводять криміналістичне дослідження транспортних засобів і документів, що їх супроводжують – керуйтеся лише актуальною інформацією та не дайте себе обдурити!

Під час дослідження можуть бути отримані відповіді на наступні запитання:

Чи відповідає заводському виконанню номер кузова (шасі, рами, двигуна тощо) ТЗ?

Чи піддавався знищенню, підробці або заміні номер кузова(шасі, рами, двигуна тощо) на транспортному засобі (далі ТЗ)?

Якщо піддавався то в який спосіб знищено або змінено номер кузова (шасі, рами, двигуна тощо) ТЗ?

Яким був первинний номер кузова (шасі, рами, двигуна тощо) ТЗ?

Чи відповідає бланк наданого на дослідження документа бланкам, які знаходяться в офіційному обігу?

Більш детальну інформацію ви можете отримати за телефоном: (0542) 66-76-75